Concerten

Concerten 2019

19 mei zanggroep BARZELLETTA                                                                                “bARZELLETTa”, een vocaal ensemble dat bestaat uit Co Feldman (bas), Ton Boxhoorn (tenor), Ria Bosse (alt) en Alice van Noppen (sopraan), viert dit jaar alweer haar 10-jarig bestaan!
Gedurende de afgelopen 10 jaar heeft “bARZELLETTa” op diverse locaties in de Noordkop opgetreden, zoals hier in de Keesschuur in Anna Paulowna, in het Witte Kerkje te Wieringerwaard, het Open podium in Barsingerhorn, tijdens de Pleinfeesten in de Ontmoetingskerk te Julianadorp, tijdens de Dag van de Muziek in de Lutherse Kerk en in de Kampanje te Den Helder.
Het thema van dit jubileumjaar is “Voorb(l)ije Tijden” waarbij het repertoire bestaat uit een mix van verschillende tijden en stijlen, van “Matona mia cara” tot “Vincent”. “bARZELLETTa” zingt voornamelijk a capella en wanneer er met begeleiding gezongen wordt, is dat de laatste jaren veelal met Ronald van der Veen (piano) en/of Co Feldman (gitaar).
Elk jaar wordt er vanuit een centraal thema (o.a. Lustige Liefde, Van Komen en Gaan, Going Dutch en Liefdesperikelen) naar liederen gezocht die daarbij passen
Aanvang concert 14.00 uur, atelier open 13.00 uur.
Adres Keesschuur: Middenweg 9b, 1761LD Anna Paulowna.
Toegang vrij.
Dringend Verzoek om te parkeren bij de Begraafplaats, op 5 min. loopafstand.

DE CONCERTEN BEGINNEN ALTIJD OM 14.00 UUR

Adres : “Keesschuur”” Middenweg 9b, 1761LD Anna Paulowna.

Toegang voor de concerten is  meestal gratis. Er hangt een  “dank-je-wel-bus”bij de uitgang, waar U  na afloop Uw “goede gaven”in kwijt kunt als  tegemoetkoming  in de algemene kosten.

Tel. 0223 621610  – email: doolaard@hetnet.nl – website: www.keesdoolaard.com

  16 juni PIANOLEERLINGEN VAN LEA PALICZOVA

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien