Concerten

Concerten 2019

Zondag 29-september 2019 ‘Delight’

                                                                   De Helderse band Delight bestaat uit Monique zang, Ruud op gitaar en zang, Wolfgang op basgitaar, bluesharp, zang en Gerard op percussie. Het repertoire is heel divers en een aantal covers wordt op eigen wijze gebracht.

Zondag 3- november 2019 Gemengd Zangkoor “La Mer”
Ons koor bestaat sinds 1981, wij zingen nummers in het lichte genre zoals film, modern en musical, zowel Engels als Nederlandstalig en bestaat uit 40 koorleden. “La Mer” wordt muzikaal ondersteund door pianist Frank Visser en op drums Adrie Hoogeterp.
Onze dirigent Arjen Busscher is een zeer bekwame en aan het conservatorium opgeleide dirigent.
Ons moto is: plezier in het zingen.
Ons programma bestaat uit ca. 2 x 30 minuten zingen.
Ook zal Arjen Busscher (dirigent) een solo zingen hij heeft een fantastische stem.

Zondag 1- december 2019 Feelin’ Good

brengt een aangename mix van Jazz&pop met een gevarieerd repertoire van de bekende klassiekers uit de jaren ‘30, tot aan de hedendaagse muziek. Van prachtige zwoele luisternummers tot meeslepend swing, jazz en funk.
Zes zeer gevorderde muzikanten hebben hier veel plezier in en laten u met hun aanstekelijk enthousiasme graag meegenieten van deze heerlijke muziek!
Voor meer informatie: 06-425 76 237 of mail: feelingood.jazz@gmail.com

ZANG: MARTINE VAN DE POL
BASGITAAR: LOUIS HEUVERS
DRUM: JOHN BENRATH
TOETSEN: DIRK TOBER
SAXOFOON/DWARSFLUIT: DIRK BRAAF
GITAAR: CHRIS BAESJOU

Zondag 16 feb. Feel Good                                                                                       Feel Good is een enthousiast popkoor uit de Wieringermeer en bestaat sinds november 2012. Het initiatief is ontstaan uit enkele enthousiastelingen die in het verleden op andere koren hebben gezeten, en/of vanuit hun passie altijd met muziek zijn bezig geweest. Het doel is om hun gezamenlijke passie te delen en goed in het gehoor liggende nummers binnen hun kwalitatieve kunnen zo goed en verassend mogelijk neer te zetten. Naast dat er iedere donderdag hard gewerkt wordt om de puntjes op de i te zetten is vooral ook het plezier beleven om samen muziek te maken een belangrijk uitgangspunt voor “Feel Good”.
Het koor bestaat uit 21 zangers en zangeressen en 2 mensen voor de muzikale begeleiding.
De verdeling tussen de mannen en vrouwen is bijna gelijk en het koor zingt zonder een aparte dirigent.
Het repertoire is voornamelijk Engelstalig en bestaat vooral uit popklassiekers en hedendaagse popnummers. Daarnaast heeft het koor ook een paar openluchtvieringen opgeluisterd met kerkliederen. Het koor ook enkele a capella nummers.
Feel Good staat onder muzikale leiding van Ronald Reijers met begeleiding van Daniel Koobs op drums.

DE CONCERTEN BEGINNEN ALTIJD OM 14.00 UUR

Adres : “Keesschuur”” Middenweg 9b, 1761LD Anna Paulowna.

Toegang voor de concerten is  meestal gratis. Er hangt een  “dank-je-wel-bus”bij de uitgang, waar U  na afloop Uw “goede gaven”in kwijt kunt als  tegemoetkoming  in de algemene kosten. Dringend Verzoek om te parkeren bij de begraafplaats, op 5 min. loopafstand.

Tel. 0223 621610  – email: doolaard@hetnet.nl – website: www.keesdoolaard.com

  

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien